Browsing Kultúratudomány, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar (E) by Title
Now showing items 8-15 of 15
-
Marketing c. kurzus tananyagrészlet szőlész-borász hallgatók részére
(PTE Kultúratudomány, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar, 2019) -
Organoleptikus értékelés
(2019) -
A szőlőfajták adottságai és a fajtamegválasztás főbb szempontjai
(PTE KPVK, 2018)Napjainkban a világon több ezer fajtát tartunk nyilván, melyek egy része világfajta, más részük, mint regionális, vagy helyi fajta ismert. A fajták száma folyamatosan változik, bővül. Egyes fajták a termesztésből eltűnnek, ... -
A szőlőfeldolgozás folyamatai
(PTE KPVK, 2018) -
A szőlőfeldolgozás munkafolyamatai, eszközei
(PTE Kultúratudomány, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar, 2019) -
Torna
-
Úszás
-
Vendégfogadás a borosgazdánál
(PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar, 2019)A bor több évezredes civilizációs, kulturális termék, élvezeti cikk, az életöröm kifejezője, ugyanakkor mezőgazdasági portéka, eladásra szánt áru. A bor szakrális szerepe, történelmi hagyományai miatt a magas-kultúra részévé ...