Különböző élelmiszerek és élelmianyagok hatásának klinikai minősítése egészséges és beteg emberekben
Elérhetővé téve ekkor | 2014-03-10T12:26:29Z |
Évszám | 1997 |
Szerző | Figler Mária MTMTID: 10013123 |
Webcím | https://pea.lib.pte.hu/handle/pea/5581 |
Az értekezés nyelve | Magyar |
Az értekezés címe az értekezés nyelvén | Különböző élelmiszerek és élelmianyagok hatásának klinikai minősítése egészséges és beteg emberekben |
A tézisek címe az értekezés nyelvén | Különböző élelmiszerek és élelmianyagok hatásának klinikai minősítése egészséges és beteg emberekben |
Kulcsszó (Magyar) | Betegek Egészséges egyének Élelmiszerek Táplálékok felszívódása Táplálékok hasznosulása |
Kulcsszó (Angol) | Absoprtion of foods Foods Human healthy subjects Patients Utilization of foods |
Tudományterület / Tudományág | Tudományterület::Orvostudományok - Medicine |
Egyetem | Pécsi Tudományegyetem |
Doktori iskola | Gyógyszertudományok Doktori Iskola |
Bíráló | Barna Mária Szakály Sándor |
A bizottság elnöke | Morava Endre |
A bizottság tagja | Komáromy László Molnár Péter Széles Gyula |
Témavezető | Mózsik Gyula |
A védés dátuma | 1997-06-03 |