Effect of Chemical Structure on Molecular Recognition
Elérhetővé téve ekkor | 2008-07-24T12:53:42Z |
Évszám | 2007 |
Szerző | Takátsy Anikó MTMTID: 10016624 |
Webcím | https://pea.lib.pte.hu/handle/pea/2221 |
Az értekezés nyelve | Angol |
Az értekezés címe az értekezés nyelvén | Effect of Chemical Structure on Molecular Recognition |
Az értekezés címe magyarul | A kémiai szerkezet molekuláris felismerésre gyakorolt hatása |
A tézisek címe az értekezés nyelvén | Effect of Chemical Structure on Molecular Recognition |
A tézisek címe magyarul | A kémiai szerkezet molekuláris felismerésre gyakorolt hatása |
Kulcsszó (Magyar) | fehérje kapilláris elektroforézis kémiai szerkezet molekuláris felismerés szelektív gél |
Kulcsszó (Angol) | capillary electrophoresys chemical structure molecular recognition proteins selective gel |
Tudományterület / Tudományág | Természettudományok - Natural sciences |
Egyetem | Pécsi Tudományegyetem |
Doktori iskola | Kémia Doktori Iskola |
Bíráló | Ganzler Katalin Janáky Tamás |
A bizottság elnöke | Belágyi József |
A bizottság tagja | Felinger Attila Molnár Péter |
Témavezető | Kilár Ferenc Stellan Hjertén |
A védés dátuma | 2007-03-27 |