Investigations of non-enzymatic glycation with new bioanalytical methods
Elérhetővé téve ekkor | 2013-11-13T09:35:47Z |
Évszám | 2011 |
Szerző | Böddi Katalin MTMTID: 10017088 |
Webcím | https://pea.lib.pte.hu/handle/pea/1221 |
Az értekezés nyelve | Angol |
Az értekezés címe az értekezés nyelvén | Investigations of non-enzymatic glycation with new bioanalytical methods |
Az értekezés címe magyarul | Nemenzimatikus glikáció vizsgálata új bioanalitikai módszerekkel |
A tézisek címe az értekezés nyelvén | Investigations of non-enzymatic glycation with new bioanalytical methods |
A tézisek címe magyarul | Nemenzimatikus glikáció vizsgálata új bioanalitikai módszerekkel |
Kulcsszó (Magyar) | affinitás kromatográfia humán szérum albumin kettes típusú diabétesz MALDI-MS nemenzimatikus glikáció |
Kulcsszó (Angol) | affinity chromatography diabetes type two human serum albumin MALDI-MS non-enzymatic glycation |
Tudományterület / Tudományág | Tudományterület::Orvostudományok - Medicine |
Egyetem | Pécsi Tudományegyetem |
Doktori iskola | Gyógyszertudományok Doktori Iskola |
Bíráló | Drahos László Idei Miklós |
A bizottság elnöke | Fischer Emil |
A bizottság tagja | Kremmer Tibor Rékási Zoltán |
Témavezető | Ohmacht Róbert Szabó Zoltán |
A védés dátuma | 2011-02-21 |